Goed thuis en maatje voor Broer Konijn uit Opvang

Vandaag is voor het eerst een jong konijn gratis weggegeven door Hangoor fokkerij Agiora om gekoppeld te worden aan een maatje uit de opvang. Ondanks deze in mijn ogen aantrekkelijke actie, heeft het ruim één jaar geduurd vooraleer er iemand gebruik van heeft gemaakt. Een aantal weken geleden meldde zich Luc Lafleur voor een koppel jonge Frans Hangoren. Later gaf hij aan ook een ram in de opvang op het oog te hebben en vroeg mijn advies. Ik ben er voorstander van om waar mogelijk een dier uit de opvang een 2e kans te geven en heb hem dat dus ook geadviseerd en gewezen op mijn actie, zoals vermeld op de site, dat hij dan het te koppelen jong konijn van mij gratis zou krijgen.

Vandaag was het dan zover en mocht de uit de opvang afkomstige en inmiddels gecastreerde konijngrijze Franse Hangoor ram, Broer Konijn, zijn mignon Franse Hangoor vriendinnetje van 7 weken oud begroeten.jong van Aagje

Na een korte periode van ‘de kat uit de boom kijken’, bleken de twee duidelijk in hun sas met elkaar.jong van AagjeHopelijk gaan zij een mooi en lang leven samen tegemoet.  Ik wens Luc veel plezier met dit stel en bedank hem voor zijn goede daad.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.