Genen palet compleet

Inmiddels heb ik bereikt dat in mijn Hangoren stalletje het palet aan benodigde genen om mijn doelstelling te bereiken compleet is. Met de huidige konijnen in mijn stal moet het mogelijk zijn om alle kleuren uit onderstaande tabel en/of variaties daarop, zoals bont, witoor, rhön en leeuwekop, in mijn stal te creëren. Ik heb dan ook besloten dat na vandaag geen nieuw aangekochte dieren meer tot mijn stal zullen toetreden. Dit o.a. ook om risico’s op ziektes en erfelijke afwijkingen te beperken. Anni, een feh bonte voedster afkomstig van De Hangoren Hut van May Kennis, heeft de eer om als laatste nieuw konijn van buiten in mijn stal opgenomen te zijn. Haar naam heeft zij te danken aan haar geboortedag, 28 December 2015. Dat was onze 25-jarige Huwelijksdag, ofwel 25th Wedding Anniversary.

gewenste kleuren 2016 rev.5b

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.