Links

Een uniek concept helemaal gespecialiseerd in konijnen en knaagdieren. In een prettige omgeving met uitgebreid advies.

===

MayDit is de website van een bevriende collega NHD-fokster uit Genk.

===

...

Dit is de website van een bevriende collega NHD-fokker uit Geel.

===

dierentrainer bernice muntz high five met je konijn

Bernice Muntz is allround dierentrainer. Tevens is ze gedragstherapeut voor honden en konijnen. Bernice traint de meest uiteenlopende diersoorten en geeft workshops, lezingen, privélessen, en telefonische consulten. Wie eenmaal met de positieve trainingstechnieken van Bernice werkt, ontdekt hoe intelligent dieren eigenlijk zijn.

Op deze website lees je meer over de trainingsmethode, de workshops en de inspirerende praktijk van Bernice. Tal van foto’s, filmpjes en ervaringen laten je zien hoe leuk trainen is.

===

logo_licg

 Het

Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren

is een onafhankelijke organisatie die objectieve en betrouwbare informatie geeft over het verantwoord kopen en houden van huisdieren, zodat u keuzes kunt maken die het welzijn van dieren ten goede komt. Lees vóór het kopen eerst of een konijn het huisdier is wat u zoekt!

===

logo_SKB

De stichting voor mensen met een hart voor konijnen!

Deze Stichting heeft tot doel: het bevorderen van het welzijn van, en vergroten van kennis over, konijnen die als huisdier of anderszins gehouden worden en begrip te kweken voor het karakter van dit dier.

===

BunnyBunch

Het doel van BunnyBunch.nl is mensen te informeren over het houden van kleine huisdieren zoals konijnen en knaagdieren. Deze site is een echte aanrader voor de beginnende konijnenhouder.

===