Pension

Vanaf  mei 2021 kunt u uw konijnen ook naar ons in Ledeacker (Noord-Brabant) brengen voor een verblijf tijdens uw vakantie of weekend weg.

Wij gaan 2 pensionstallen bouwen die begin 2021 klaar zullen zijn.

Er komen hokken van 80 cm diep, in de breedtes 120, 150 en 180 cm. Eventueel kunnen meerdere hokken samengevoegd worden. De hokken worden gemaakt van kunststof voor een optimale hygiëne. Bij deze hokken hoort een buitenren van ruim 5 m2, 150 x 350 cm. Deze rennen worden gemaakt van het degelijke dassengaas, dat ook onder de grond komt te liggen en bovenover de ren afdekt. Uitbreken van uw konijnen en/of inbreken van ongewenst bezoek wordt daarmee onmogelijk. Ondanks dat, zullen uw konijnen ’s nachts in het afgesloten binnenverblijf overnachten. Tussen de aan elkaar grenzende rennen komt dubbel gaas met een tussenruimte, zodat uw konijn niet beschadigd kan worden door het buurkonijn.

Daarnaast komen er hokken van 70 cm diep, in de breedtes 120, 150 en 180 cm. Eventueel kunnen meerdere hokken samengevoegd worden. Ook deze hokken worden gemaakt van kunststof voor een optimale hygiëne. Deze hokken zijn bestemd voor binnen konijnen, ze hebben geen buitenren.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u dit alvast aangeven via info@konijnentuinagiora.nl. We houden u dan op de hoogte van de vorderingen.

 

24-10-2020: het skelet voor de eerste stal staat voor de helft.

 

 

 

De basis is er.